Vad kostar det?

MF110727-_MG_7226

Kårens medlemsavgift är 360 kronor per termin inklusive försäkring och medlemstidning. Till det  kommer avgifter för utflykter och läger. Vi vill att alla ska kunna vara med i scouterna. Därför kan kåren vid behov ge ett ekonomiskt bidrag. På hemsidan finns en blankett som kan användas för att ansöka om bidrag till termins-avgiften, övernattningar och läger. Våra ledare och funktionärer betalar en medlemsavgift á 128 kronor per termin.

Vilken utrustning krävs?

Alla scouter får en scouthalsduk av kåren. Den som vill kan beställa en scoutskjorta (som man kan sy fast sina märken på) eller tröja som finns i flera modeller i scoutshopen på www.scoutshop.se. Om någon saknar personlig utrustning till övernattningar kan kåren låna ut exempelvis sovsäck, liggunderlag eller ryggsäck.