GDPR – Integritetspolicy

Precis som alla andra som hanterar personuppgifter har vi förnyat vår integritetspolicy så att den stämmer överens med GDPR som träder i kraft idag 25 maj. Du hittar den här: Integritetspolicy

Äventyrsövernattning

Tänk alla lyckliga som för några veckor sedan fick en e-uggla med detta:   Och tänk alla lyckliga, som efter att med förbundna ögon tågat hela vägen till Hogwarts, fick delas in i elevhem av sorteringshatten. Med nytillverkade trollstavar följde Läs mer »

Jamboree 2017

Vi var trettio scouter och ledare som, tillsammans med dubbelt så många deltagare från Kärrtorp, begav oss till det som flera efteråt sa var det bästa scoutläger de någonsin upplevt. Vi reste till Skåne och Rinkaby i ett museitåg tillsammans Läs mer »

Familjedag

I söndags var det dags för ett nytt koncept, familjedag med scouterna. Ett lagom gäng dök upp och vi lekte lite uppvärmningslek för att sen delas in i mindre patruller som gick lite olika vägar till slutmålet. Vid målet fanns Läs mer »

Lilla jul

Helgen innan första advent genrepade vi i Bagarmossens scoutkår inför december och firade en intensiv Lilla-(maraton)-Jul. Först ut var våra äldsta scouter i Rovfåglarna och Mossfolket som möttes upp redan på fredagskvällen och begav sig till scoutstugan Holken i Sollentuna Läs mer »

Ledarstipendium till kårledare

Hanna Eriksson, som är ledare på vår Upptäckaravdelning Mårddjuren har utsetts till en av Stockholms stads tretton ungdomsledarstipendiater 2016. Efter många år som scout i kåren började Hanna som 19-åring, för sex år sedan, som ledare i kåren, först hos Läs mer »

Äventyrsövernattning i Midgård

Under årets första oktoberhelg begav sig våra Upptäckare, Äventyrare, Utmanare och Roverscouter ut på kårens traditionstyngda Äventyrsövernattning. Den här gången gick färden till Midgård, vid Stordal scoutstuga långt in i Tyrestas djupaste skogar. Vi var totalt närmare sextio deltagare som Läs mer »

Våga tända

Syre, bränsle och värme = De senaste två scoutmötena har scouterna i Gnagarna haft tema eld. Förra veckan övade de på säker hantering av tändsticka, värmeljus och lyckta. Och den här veckan fortsatte de på det temat med pagodeld samt Läs mer »

Terminen startar

Nästa vecka (vecka 35) startar höstterminen hos oss i Bagarmossens scoutkår. Det innebär följande Avdelning När Kontaktperson Gnagarna Måndag 29 augusti 18:00 – 19:30 Erik Carlsson Skalbaggarna Tisdag 30 augusti 18:00 – 19:30 Ninni Borén  Rovfåglarna Onsdag 31 augusti 19:00 Läs mer »

Testa scouting på Bagisdagen

Helgen 27-28 augusti är det återigen Bagisdagen och i år finns vi från Bagarmossens scoutkår med och visar exempel på vad vi gör. Följande tider har vi lite specialaktiviteter. 11:00 12:30 14:00 Om du inte kan närvara kan du läsa Läs mer »